Haren Gn
Beatrixlaan 50, 9752 LR

Woonopp.

170 m2

Perceelopp.

414 m2

Wat een heerlijk verbouwd huis op super woonplek!

Deze fraaie helft van een dubbel is gelegen net achter het geliefde centrum van Haren. Het gezellige huis is de afgelopen jaren met veel passie, kennis en gevoel voor ruimte verbouwd tot het fijne huis dat het nu is.
De stijlvolle vergrote woonkamer, de heerlijke leef-keuken, de charmante zithoek en de grote glazen pui met openslaande deuren naar de tuin maken de begane grond tot een groot genoegen om te bewonen.

U loopt rechtstreeks via het royale terras naar de volop privacy biedende tuin. De leuke tuin, met groene omgrenzing, is beheersbaar in onderhoud en heeft fijne zonne- en schaduwplekjes. In de tuin staat een grote garage (in spouw uitgevoerd) die via de brede oprit te bereiken is. Ook de voortuin is ruim en biedt hierdoor veel privacy naar de autoluwe en rustige Beatrixlaan.

De verbouwing (2021) omvat het gehele huis. Alles is vernieuwd, uitgebouwd en met aandacht onderhanden genomen. Zo is er een royale helft van een dubbel woonhuis ontstaan waar u direct in kunt. De ligging, net achter het centrum van Haren, is ideaal. U wandelt naar alle voorzieningen waar Haren zo geroemd om is. Scholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen zijn snel en eenvoudig te bereiken. Ook het bruisende centrum van Groningen bereikt u in ca. 15 minuten fietsen.

Indeling:
De oprit voor meerdere auto's en de voortuin leiden naar de voor-entree. Na de entree treft u een royale hal met toiletruimte, de living is zeer charmant en sfeervol. De woonkamer bestaat uit twee delen. De intieme zithoek gaat over in het eetgedeelte dat bijzonder leuk in contact staat met de luxe keuken. De keuken is modern en van alle gemakken voorzien. Er is een fraai kookeiland met veel kastruimte en vanzelfsprekend zijn er diverse inbouwapparaten zoals onder andere een koelkast, vriezer, vaatwasser en als extra een Quooker kraan. Vanaf de eethoek kijkt u uit over de eigen tuin en het aangrenzende terras bereikt u via de openslaande deuren. De charmante living is volledig uitgebouwd dus u ervaart hier zeeën aan ruimte. Direct aan het keukengedeelte grenst een bijkeuken met inbouwmeubel en aansluiting voor wasmachine en droger. Hier is eveneens de cv-combiketel geplaatst. De bijkeuken biedt direct toegang tot de tuin.
Op de 1e etage bevinden zich 4 slaapvertrekken en een badkamer. De moderne, in lichte kleurstelling uitgevoerde, badkamer is voorzien van een 2e toilet, inloop douche en wastafelmeubel. De 4 slaapkamers hebben allen iets bijzonders. Of lekker licht met toegang tot een balkon, of knus en gezellig. De master-bedroom heeft een ruimte met een eigen wastafelmeubel en toilet. Deze ruimte kan eenvoudig met een douche worden uitgebreid, de voorbereiding hiertoe is reeds getroffen.
Via de vaste trap betreedt u de 2de etage. Hier bevindt zich de ultieme "tiener" zolderkamer. Een prettige ruimte om je lekker terug te trekken. Eveneens bevindt zich hier veel bergruimte onder de schuine kap.
Doordat het goed en netjes is verbouwd, kunt u de woning direct betrekken zonder ingrijpende verbouwing!
Het huis heeft een volop privacy biedende voortuin en een fijne besloten en groene achtertuin. U kunt hier op de diverse terrassen, tot in de late uurtjes genieten van de rust en ruimte om u heen. Er is een grote garage. Deze zou indien gewenst tot gastenverblijf/kantoor bij huis kunnen worden verbouwd.

Bijzonderheden
- Goed en sfeervol verbouwd helft van een dubbel woonhuis
- Voor- en achtertuin
- Royale garage/berging
- Zeer charmante, uitgebouwde woonkamer met prachtige houten vloer en met stijlvolle moderne open keuken.
- 5 slaapvertrekken
- Autoluwe straat
- Gunstige liggen nabij het centrum van het uitstekend geoutilleerde Haren
- Snel in Groningen en op de uitvalswegen
- Vloerverwarming op de b.g.g.
- Bouwjaar 1977 en in 2021 volledig verbouwd!
- Geheel dubbelglas

Lees meer...

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert