Groningen
Belcamposingel 128, 9721 MH

Woonopp.

161 m2

Perceelopp.

199 m2

Een ruime en vooral erg lichte gezinswoning met maar liefst vijf slaapkamers op de etages, tuin, berging en een carport. Deze woning staat aan een autoluwe straat wat het mede ideaal maakt voor bijvoorbeeld een jong gezin.

Dit aantrekkelijke woonhuis staat in woonwijk Helpermaar. Daar waar vroeger het Martiniziekenhuis gevestigd was, is een woonwijk van formaat ontstaan. Kwaliteit in opzet en architectuur staan hier hoog in het vaandel. Deze stijlvolle woning dateert van 2009 en biedt daarmee alle gemakken van een modern en goed geïsoleerd huis.

Loop je door het huis dan ervaar je vooral rust, een heerlijke plek om te wonen. Kenmerkend zijn de hoge plafonds, lichtinval en de speelse indeling. Ruimte aan de voorzijde van het huis, mede door de grote waterpartij. Een heerlijke achtertuin met aangrenzend de carport en extra brede berging voorzien van elektra. Een sfeervolle tuin die door de dubbele deuren met de woonkamer wordt verbonden.

De begane grond bestaat uit allereerst een hal/entree met toilet, trapopgang en de toegang tot het woongedeelte: een fraaie tuingerichte woonkamer en aan de voorzijde een open woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur. De afwerking met een houten visgraatvloer maakt het helemaal af. De eerste etage is ingedeeld met twee slaapkamers en de badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en designradiator. De tweede etage vervolgens bestaat uit een overloop, cv-kast, wasmachineruimte, drie slaapkamers een een klein zonnig balkon.

Een ontzettend leuk huis op een fantastische locatie dichtbij de winkel- en onderwijsvoorzieningen van Helpman!

Bijzonderheden:
- 10 zonnepanelen geplaatst in 2019
- CV-ketel geplaatst in 2024
- Parkeren op eigen terrein onder de carport
- Oplevering flexibel, kan spoedig

Lees meer...

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert