Boerlaan 12, 9752VZ HAREN GN

Vraagprijs

€ 1.598.000 kosten koper

Woonopp.

326 m2

Perceelopp.

3.200 m2

Omschrijving

DIT BETREFT EEN STATISTISCHE AANMELDING. HET WOONHUIS IS INMIDDELS VERKOCHT.

Op een buitengewoon idyllische woonplek gelegen woonboerderij omgeven door weilanden, bos, zandpaden en op korte fietsafstand van Haren.

Deze fantastische woonplek garandeert een optimale rust, ruimte en privacy aan haar bewoners. De grotendeels riet gedekte woonboerderij is gelegen op een perceel van 3200 m2, waarbij de boerderij fraai gesitueerd is op het perceel. Aan de voorzijde oogt het geheel qua maatvoering bescheiden, de woonbeleving en woonoppervlakte aan de binnenzijde is echter volstrekt het tegenovergestelde! De verschillende leefruimten zijn intiem. Door de speelse plafondhoogtes en prettige indeling is een buitengewoon charmant en licht geheel ontstaan met veel oog voor detail.

In de woonboerderij is ook een volwaardig gastenverblijf aanwezig dat ook uitstekend als kantoor – praktijk – werkruimte of eventueel als B&B kan worden gebruikt. In de tuin achter de boerderij is een charmant tuinhuis waarin zich zowel een berging als atelier bevinden en waar het tot in de late uurtjes, met een prachtig weids uitzicht, heerlijk vertoeven is.

De landelijke tuin, met enkele beeldbepalende grote bomen, biedt een grote verscheidenheid aan terrassen, zitplekken, borders, (fruit)bomen, wilde bloementuin, een stukje bos en een heerlijk speelgazon.

Indeling begane grond:
De entree met gastentoilet biedt toegang tot het woonhuis en het gastenverblijf, ieder met eigen ingang. In de hal van het woondeel zijn de trapopgang en garderobe, alsook toegang tot de bijkeuken en ‘achterdeur’. Aan de voorzijde van het huis zijn twee kamers van 17 en 18 m2, de grootste kamer heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

De living is op het zuid – westen georiënteerd en biedt door de vele ramen een prachtig zicht op het naast gelegen terras en de achtergelegen tuin. Het voelt bijna of je Frankrijk verblijft! De woonkamer heeft verschillende zit mogelijkheden, de lange tafel is de centrale plek in deze sfeervolle ruimte die over veel vaste kasten en een inloopkast beschikt. De keuken is in harmonie met de woonkamer en uiteraard voorzien van de nodige inbouwapparatuur.

Gastenverblijf / appartement:
Eigen hal met aansluitend de keuken met voorraadkast en woonkamer (20 m2) die eveneens aan de achterzijde van de woonboerderij is gesitueerd, met prachtig uitzicht op de tuin en het landschap. Slaapkamer van 14 m2 en een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Verdieping I:
Overloop met aansluitend 4 slaapkamers van 16, 7, 27 en 23 m2. Effectief zijn de kamers groter echter vanwege de meetinstructie is er vanaf de 1,5 meter lijn gemeten! De slaapkamers beschikken deels over vaste kasten en ook hier is maximaal aandacht gegeven aan lichttoetreding. Op de ruime, lichte overloop is een separaat toilet aanwezig en een badkamer met douche, ligbad en dubbele wastafel.

Verdieping II:
Middels vlizotrap bereikbare zolder met volop praktische bergruimte.

Berging / Atelier
Achter de woonboerderij staat een vrijstaande gebouw met berging en aansluitend het knusse atelier van 20 m2.

Kortom een zeer unieke woonplek op een prachtige landelijke locatie aan de geliefde Boerlaan in Haren!

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 1.598.000 kosten koper
Status
Recent verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Woonboerderij
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927
Soort dak
Zadeldak bedekt met riet, pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
326 m2
Overige inpandige ruimte
30 m2
Externe bergruimte
31 m2
Perceeloppervlakte
3.200 m2
Inhoud
1.089 m3

Indeling

Aantal kamers
9 kamers (7 slaapkamers)
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, dakraam, rookkanaal

Energie

Energielabel
D
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Parkeerplaats
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie