Leek
Dotterbloem 2, 9351 ZJ

Vraagprijs

€ 995.000 k.k.

Woonopp.

262 m2

Perceelopp.

1.494 m2

Prachtige onder architectuur gebouwde villa op zeer ruim perceel met carport, jeu de boules baan, zwembad, pool house, veranda, buitenkeuken en terras.

De villa staat op een extra breed en ruim bemeten perceel van in totaal 1494 m². De twee elektrische dubbele poorten bieden toegang tot de woning. Onder de carport is er ruimte voor het parkeren van twee auto’s en aan de voorzijde biedt de oprit ruimte voor meerdere auto’s.

Via de brede houten voordeur komt u in de imposante hal met dubbele deuren naar de living. De tuingerichte woonkamer heeft een fraaie zithoek met maatwerk kasten met onder meer tv-aansluiting en doorkijk naar de eetkamer, een bibliotheek, een serre met eethoek en een luxe woonkeuken voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur, te weten: koelkast, vriezer, wijnklimaatkast, vaatwasser, oven, inductiekookplaat, afzuigkap en twee spoelbakken.

In de bibliotheek zijn aansluitingen aanwezig voor een extra badkamer. U heeft de mogelijkheid een slaapkamer met badkamer op de parterre te creëren en hiermee is de woning in potentie levensloopbestendig. De wc met fontein en de bijkeuken zijn bereikbaar via de hal. De bijkeuken voorzien van een vaste kast, wasmachine-aansluiting, stortbak en zijdeur naar buiten. De gehele parterre is voorzien van een stijlvolle Mustang natuursteenvloer.

De open hardhouten trap in de hal komt uit op de eerste verdieping met een lichte, ruime overloop/vide. Aan de linkerzijde zijn twee ruim bemeten slaapkamers gelegen. De logeerkamer aan de voorzijde is de zogenoemde “stille” slaapkamer. De achtergelegen slaapkamer is voorzien van een slaapnis met dakvenster en bergruimte. De gastenbadkamer is gelegen tussen de twee slaapkamers en is voorzien van een inloopdouche, wastafel en radiator. Separaat een wc met fontein.

Aan de rechterzijde van de overloop komt u via dubbele deuren uit in de slaapsuite. De riante slaapsuite heeft een ruime walk-in closet en een luxe badkamer en suite met een vrijstaand bad, inloopdouche, twee wastafels en een infraroodsauna voor één persoon.

De bergvliering heeft stahoogte en is bereikbaar middels een vlizotrap. Deze ruimte is voorzien van daglichttoetreding en de cv-opstelling, boiler en mechanische ventilatie. Deze ruimte is geïsoleerd en netjes afgetimmerd met schroten.

De tuin (zuidelijk georiënteerd) nodigt uit voor zomerse avonden langs het zwembad en onder de veranda. U kunt hier ’s zomers vullen met gezellige barbecueavonden, een potje jeu de boules of baantjes trekken in het verwarmde zwembad met genot van een lange avondzon.

In het pool house zijn alle voorzieningen voor het zwembad, wc, wastafel en cv-ketel aanwezig. In de buitenkeuken is water en elektra aanwezig en boven op het geïsoleerde dak liggen 21zonnepanelen.

Voor de volledige indeling en maten verwijzen wij u naar de kleurplattegronden.

De villa is gebouwd in 2008 door een Duitse aannemer in opdracht van de huidige eigenaars. Het huis betreft een hoogwaardige houtbouw en is volledig geïsoleerd. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas, vloerverwarming op de parterre (met uitzondering van de koele bijkeuken) en het sanitair, een Intergas cv-ketel uit 2019 en 21 zonnepanelen met een capaciteit van 385Wp per paneel geplaatst 2022. Het energielabel van deze woning betreft een label A+ en is geldig tot en met 12-04-2034.

Gelegen in de geliefde nieuwbouwwijk Oostindie aan de zuidkant van Leek. Leek biedt een ruim aanbod aan winkels, scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en uitvalswegen. Landgoed Nienoord met eindeloos speelplezier voor de jongsten. En de omliggende dorpen met een diversiteit aan horeca.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

 

Vraagprijs
€ 995.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

 

Soort woning
Villa
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestoffeerd
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

 

Woonoppervlakte
262 m2
Overige inpandige ruimte
14 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
90 m2
Externe bergruimte
19 m2
Perceeloppervlakte
1.494 m2
Inhoud
1.051 m3

Indeling

 

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Buitenzonwering, mechanische ventilatie, dakraam, alarminstallatie, zwembad, sauna

Energie

 

Energielabel
A+
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

 

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

 

Schuur/berging
Aangebouwd hout

Parkeergelegenheid

 

Soort garage
Carport

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert