Oostwold
Groeveweg 17, 9682 RP

Vraagprijs

€ 895.000 k.k.

Woonopp.

246 m2

Perceelopp.

15.971 m2

Onder architectuur gebouwde vrijstaande villa op zeer ruim perceel met een weids uitzicht over het Oldambtmeer.

De Groeveweg 17 is gelegen aan een doodlopende weg in Meerland, een schiereiland in het Oldambtmeer. De villa gebouwd in 2003 gaat fraai op in het landschap en ligt hiermee licht verscholen in het perceel. Bij binnenkomst valt pas goed op hoe licht en ruim het huis is. Het huis is zo ontworpen dat er op de eerste etage wordt gewoond. Het terras aan de oostzijde is verbonden met de westzijde en biedt vanuit beide kanten een fenomenaal uitzicht over het Oldambtmeer.

In de loop der jaren is de villa met de tijd mee gegroeid en is de 0 op de meter bereikt. De villa is voorzien van een energielabel A. In 2003 is de villa volledig geïsoleerd en onder meer voorzien van houten kozijnen met HR++ glas. In 2011 zijn er maar liefst 33 zonnepanelen geplaatst en in 2022 is de warmtepomp geplaatst met een 1000 liter vers water boiler.

Via de oprijlaan bereikt u de villa aan de Groeveweg 17. Hier is ruim voldoende parkeergelegenheid gecreëerd. Achter de voordeur komt u uit in een royale hal. De hal biedt toegang tot onder meer de lift, wc met fontein, drie slaapkamers aan de westzijde met alle drie dubbele deuren naar buiten, twee slaapkamers aan de oostzijde, een gastenbadkamer met douche, wastafel en mechanische ventilatie en de badkamer voorzien van ligbad, douchecabine, twee wastafels en mechanische ventilatie. Ook bereikt u via de hal de garage. In de inpandige garage met elektrische deur is er ruimte voor één auto. Daarnaast treft u hier tevens de installatie van de warmtepomp, de boiler en de omvormers van de zonnepanelen. Grenzend aan de garage ligt een tweede ruimte met de wasmachine- en drogeropstelling.

De woonetage is gelegen op de eerste verdieping en biedt eveneens een ruime hal met veel daglichttoetreding. Hier treft u onder meer een royale werkkamer met schuifpui naar het terras aan de westzijde, een riante woonkeuken met een L-vormige keukenopstelling in kersenhout voorzien van inbouwapparatuur en eveneens een schuifpui naar het terras. De woonkamer is zowel vanuit de hal als vanuit de woonkeuken middels en suite deuren bereikbaar. De woonkamer biedt een fenomenaal uitzicht over het Oldambtmeer. Het terras ligt nagenoeg geheel rondom de woonkamer en biedt op zonnige dagen een prachtige zonsopgang en zonsondergang. Ook op deze etage een toilet met fontein en nog een bergkast.

En dat is nog niet alles! De tuin rondom is fraai aangelegd en door de aangelegde heuvel zijn niet alleen de twee terrassen goed met elkaar verbonden maar is ook de moestuin in de achtertuin eenvoudig te bereiken. Achter de haag loopt nog een pad naar de kapschuur uitgevoerd met damwandprofiel. De kapschuur biedt naast enorm veel ruimte ook een tweede garage met elektrische deur voor het parkeren van nog eens één auto, elektra en krachtstroom.

Wonen aan het Oldambtmeer betekent voor velen pleziervaart. In de jachthaven van huiseigenaren van de Groeveweg ligt de steiger waarvan een grote box in eigendom toebehoort aan deze woning. Hier kunt u uw boot aanleggen. Voor de jachthaven is een VvE opgericht en betaalt u slechts € 50, -- per jaar. De jachthaven is gelegen op slechts enkele minuten wandelen van de villa.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

 

Vraagprijs
€ 895.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

 

Soort woning
Landhuis
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestoffeerd, toegankelijk voor ouderen, toegankelijk voor gehandicapten
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

 

Woonoppervlakte
246 m2
Overige inpandige ruimte
40 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
75 m2
Externe bergruimte
50 m2
Perceeloppervlakte
15.971 m2
Inhoud
1.088 m3

Indeling

 

Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Buitenzonwering, mechanische ventilatie, schuifpui, lift

Energie

 

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geïsoleerd

Buitenruimte

 

Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

 

Schuur/berging
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

 

Soort garage
Vrijstaand steen, inpandig

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert