Groningen
Hoge der A 32a, 9712 AE

Vraagprijs

€ 985.000 k.k.

Woonopp.

190 m2

Zorgeloos wonen op één van de mooiste locaties van Groningen.
Dit uiterst royale appartement is gelegen aan de prachtige Hoge der A. Deze locatie is doordrenkt met fraaie stadse historie. De fraaie A en de Noorderhaven zijn regelmatig de aanlegplaats voor prachtige historische schepen. Direct uit het appartement kunt u dit fraaie schouwspel aanschouwen. U wandelt direct de gezellige en geroemde binnenstad van Groningen binnen, toch woont u aan de Hoge der A rustig en is uw uitzicht weids. Groningen kent vele goede en gezellige restaurants en cafés. U kunt uitgebreid winkelen. De Stadsschouwburg, het Groninger Museum en het hoofdstation zijn enkele minuten lopen verwijderd. Grote organisaties zoals het Universitair Medisch Centrum Groningen, het Martini Ziekenhuis en de universiteit zijn snel en eenvoudig te bereiken. Uit het appartement wandelt u in enkele minuten het mooie Noorderplantsoen in.
Aan de Hoge der A is het veelal goed parkeren en een buurtgarage biedt de mogelijkheid voor een vaste parkeerplek. De uitvalswegen rondom Groningen zijn eenvoudig en snel te bereiken. Momenteel krijgt de nabij gelegen Visserbrug een grote renovatiebeurt en kijkt u tijdelijk uit op de noodbrug, echter na voltooiing keert deze klassieke brug weer in volle glorie op de vaste plaats terug en heeft u een prachtig zicht op de tegenovergelegen A en nabijgelegen haven.

Het appartement combineert een prachtige authentieke woonomgeving met zorgeloos woonplezier. Het stijlvolle appartement maakt onderdeel uit van een in 1989 nieuw gebouwd grachtenpand. In 2012 heeft er een grote renovatie plaatsgevonden en de afgelopen jaren is er zeer zorgvuldig gewoond en is het onderhoud uitstekend bijgehouden en waar nodig geoptimaliseerd.
Dit appartement beschikt over 8 zonnepanelen. Het appartement heeft een eigen entree op de begane grond en strekt zich verder uit over de 1e, 2e en 3e verdieping. Via de 2e verdieping bereikt u een riant dakterras van circa 25 m2 en aangrenzende berging voor de terrasbenodigdheden.

Indeling:
Royale entree naar eigen trappenhuis. Er is hier een fietsenberging en extra bergruimte. De zich op de 1e verdieping bevindende living is uniek!
De living met open keuken (totaal circa 100 m2) is het toonbeeld van licht, zicht en ruimte. U kijkt prachtig op het tegenovergelegen water. Vanuit het balkon wat zich aan de voorzijde van de living bevindt kijkt u prachtig uit over het water en kunt u tot in de late uurtjes van de zon genieten. De intieme achterzijde, waar zich de woonkeuken bevindt is prettig licht door de aanwezige wintertuin. De Siematic keuken is in lichte kleurstelling uitgevoerd, heeft een schier kookeiland en is van alle gemakken voorzien. Voordat u de living betreedt is er een hal met daarin een toilet en extra bergruimte.

De 2e verdieping laat zich kenmerken door rust en ruimte. Hier zijn twee royale slaapvertrekken gesitueerd en er is een luxe badkamer en een separate ruimte voor wasmachine, droger, een tweede toilet en een wastafel. De badkamer is netjes en in lichte kleurstelling uitgevoerd en is voorzien van een dubbele wastafel, een riante jacuzzi en een separate inloopdouche. De slaapkamers zijn royaal en rustig gesitueerd. Het dakterras is een genot om op te vertoeven. Zonnig, privé en prettig groot. Er is hier een aangrenzende berging voor terrasbenodigdheden.

Via het karakteristieke trappenhuis bereikt u de 3e verdieping. Hier bevindt zich nu een prachtige werk-/logeerruimte. Eenvoudig zijn hier twee royale slaapvertrekken te realiseren. Ook hier is bergruimte aanwezig. De CV-combi ketel is in één van de bergingen gesitueerd.

Voor een indruk van de maatvoering en de indeling bevelen wij u van harte de plattegronden aan. Voor een sfeerimpressie moet u beslist de video bekijken.

Bijzonderheden:
- Zorgeloos te bewonen royaal appartement;
- Unieke stadslocatie;
- Direct in de stad en het Noorderplantsoen;
- Fraai en vrij uitzicht over het water;
- Groot, privé gelegen dakterras;
- Keurig onderhouden en voorzien van 8 zonnepanelen.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

 

Vraagprijs
€ 985.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

 

Soort appartement
Penthouse
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten en inhoud

 

Woonoppervlakte
190 m2
Overige inpandige ruimte
4 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
25 m2
Inhoud
924 m3

Indeling

 

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
4
Aantal woonlagen
3
Gelegen op
1e woonlaag

Energie

 

Energielabel
A
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

 

Ligging
In centrum
Tuin
Geen tuin

Parkeergelegenheid

 

Soort garage
Geen garage

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert