Glimmen
Hoge Hereweg 12, 9756 TH

Vraagprijs

€ 1.275.000 k.k.

Woonopp.

197 m2

Perceelopp.

2.950 m2

Een romantisch landhuis op unieke plek!

Dit stijlvolle riet gedekte landhuis is gelegen aan het charmante zandpad de Hoge Hereweg. U woont hier in een fantastische natuurlijke omgeving maar niet afgelegen!
Met zorg en toewijding hebben de huidige eigenaren de afgelopen jaren een heerlijk leefhuis doen ontstaan. Door een stijlvolle en fraai uitgevoerde verbouw is er een riante woonbeleving op de begane grond gecreëerd met een fijne en zeer royale slaapkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel meubel. Eveneens is er een zeer ruime, luxe woonkeuken met bijkeuken gerealiseerd. Het geheel is bijzonder plezierig om te bewonen en biedt zowel aan een gezin als aan een stel een uiterst sfeervol en comfortabel woonhuis.

Dat het landhuis meer dan de moeite waard is, geldt eveneens voor de prachtige locatie. De parkachtige tuin van 2950 m2 (!) kent vele leuke details: Fraaie borders, bosschages, stijlvol gazon, mooie bomen en voor elk moment van de dag een zonnig terras. De mooie ligging aan het zandpad geeft het geheel een voornaam aanzien.

Het dorp Glimmen, gelegen op de Hondsrug tussen het Paterswoldse meer en het Zuidlaarder meer, is geliefd om haar uitstekende ligging op nog geen 10 fietsminuten van Haren. Ook Groningen is goed te befietsen. Met de auto bent u in nog geen kwartier in Groningen en Assen. Glimmen heeft een goede basisschool en kent een rijk verenigingsleven. Vanuit Glimmen kunt u uren wandelen en fietsen in de prachtige omgeving waarin natuurgebieden als Appèlbergen, de 50 Bunder en het Stroomdal van de Drentsche Aa gelegen zijn.

Indeling:
Zij entree, royale bijkeuken, riante luxe woonkeuken met diverse inbouwapparatuur. De keuken is in lichte kleurstelling uitgevoerd en heeft een fraai verdiept werkblad. De mooie keuken gaat over in een uiterst charmante eethoek die vrij uitkijkt over de achtertuin. De eethoek staat direct in verbinding met de sfeervolle intieme living. Via de hal bereikt u een werkkamer aan de voorzijde. De kelder en het toilet zijn ook vanuit deze hal te bereiken. Bij de ingrijpende verbouw van 2012 is de voormalige garage met het landhuis verbonden. Er is hier een heerlijke en riante slaapkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafelmeubel ontstaan. De open kapconstructie en de mooie vormgeving maken deze ruimte tot een prachtig vertrek.

Op de 1e etage van het huis bevinden zich een overloop, 3 slaapvertrekken en een badkamer. De badkamer is voorzien van inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.
De slaapkamers bevinden zich onder de schuine kap. De te gebruiken vloeroppervlakte is hierdoor groter dan de tekening vermeldt.

Bekijk vooral de video voor een impressie van de unieke sfeer. En voor een goede indruk van de ruimte bevelen wij u van harte de plattegronden aan.

Bijzonderheden:

- Charmant vrijstaand en riet gedekt landhuis;
- Riante parkachtige tuin (2950 m2 (!);
- Speels en fraai verbouwd;
- Royale sfeervolle slaapkamer op de begane grond;
- Haren en Groningen zijn goed te befietsen;
- Volop privacy! Natuurlijk gelegen maar niet afgelegen.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

 

Vraagprijs
€ 1.275.000 kosten koper
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

 

Soort woning
Landhuis
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1933

Oppervlakten en inhoud

 

Woonoppervlakte
197 m2
Overige inpandige ruimte
25 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
7 m2
Perceeloppervlakte
2.950 m2
Inhoud
860 m3

Indeling

 

Aantal kamers
7 kamers (4 slaapkamers)
Aantal woonlagen
3

Energie

 

Energielabel
E
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

 

Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging
Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

 

Soort garage
Geen garage

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert