Haren Gn
Holsteinslaan 2, 9752 VR

Vraagprijs

€ 1.489.000 k.k.

Woonopp.

278 m2

Perceelopp.

2.825 m2

Moderne Villa op zeer ruim perceel!

De Villa met de sprekende naam “Wissel – Holstein” is gelegen op een fijne woonplek waarbij werkelijk alle comfort in optima forma aanwezig is. Het huis is oorspronkelijk in 1978 gebouwd en heeft een zeer grondige metamorfose ondergaan. Hierbij is niet alleen de gehele binnen en buitenzijde gemoderniseerd, het is ook volledig verduurzaamd. De Villa heeft een energielabel A+++ hetgeen best uniek mag worden genoemd gezien het bouwjaar!

Het huis is gesitueerd op de hoek van de Rijksstraatweg – Holsteinstlaan en gelegen op een perceel van maar liefst 2825 m2, dit is zeker voor de locatie uitzonderlijk te noemen. Bij de aanleg van de tuin is maximaal rekening gehouden met het creëren van privacy en rust door de aanleg van een stevige aanplant aan de straatzijde. In de tuin is een sfeervol bijgebouw geplaatst die uitstekend als atelier, kantoor – werkplek of gastenverblijf kan worden gebruikt.

De tuin biedt verschillende terrassen, prachtige borders en er is een fraaie ingebouwde zwemspa die bestaat uit een zwemdeel en een jacuzzi.

Ten aanzien van de verduurzaming, het huis beschikt over een warmtepomp, zonnepanelen en heeft een ondergrondse regenwateropslag die wordt gebruikt voor de wasmachine, toilet en eventueel het besproeien van de tuin/borders.

Indeling begane grond:
Entree – hal met garderobe en toilet. De tweede hal geeft direct toegang tot de living van 82 m2 met hierin ook de keuken. De living is gezellig qua opzet en beschikt over een haard en een schuifpui naar een deels overdekt terras. De open keuken is strak en modern en heeft een groot kookeiland en is uiteraard van alle inbouwapparatuur voorzien. Naast de keuken is nog een perfect werkplekje aanwezig dat ook direct van de hal kan worden bereikt. De keuken heeft ook een schuifpui naar het terras.

Het huis is bovendien levensloopbestendig door de aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De badkamer is voorzien van een toilet, dubbele wastafel en inloopdouche. Vanuit de keuken is de zeer riante bijkeuken van 28 m2 te bereiken, in het verleden was deze ruimte als garage/berging in gebruik.

Verdieping I:
Overloop met aansluitend 4 slaapkamers en een tweede badkamer met toilet, dubbele wastafel en inloopdouche. De slaapkamers hebben allemaal een fijne maatvoering waarbij de masterbedroom extra bijzonder is door de aanwezigheid van een loggia, vaste kasten en een plafond wat doorloopt tot in de nok van het huis. Boven de bijkeuken is nog een hobby – sportruimte, deze is direct vanuit de bijkeuken te bereiken.

Verdieping II:
Middels vlizotrap bereikbare zolderverdieping met veel praktische bergruimte.

Bijgebouw:
Het vrijstaande bijgebouw staat achter de Villa en is direct vanaf de ruime oprit middels een eigen pad en ingang te bereiken, hiermee is het prima geschikt om het als praktijkruimte te gebruiken aangezien het goed is afgescheiden van het privé gedeelte. Dit leuke bijhuis is circa 30 m2 groot en beschikt over een kitchenette en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Ook handig als poolhouse! Via een schuifpui is nog een heerlijk besloten terras te bereiken.

Bijzonderheden:
-Geheel gemoderniseerde Villa;
-Voorzien van label A+++;
-Uitstekende ligging ten opzichte van het centrum van Haren;
-Woonoppervlak huis is 246 m2 en 31 m2 van het bijgebouw!

Kortom wilt u instap klaar wonen dan biedt deze Villa u een uitzonderlijke kans.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

 

Vraagprijs
€ 1.489.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

 

Soort woning
Villa
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

 

Woonoppervlakte
278 m2
Overige inpandige ruimte
12 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
9 m2
Externe bergruimte
10 m2
Perceeloppervlakte
2.825 m2
Inhoud
1.164 m3

Indeling

 

Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, jacuzzi, tv kabel, rookkanaal, zwembad

Energie

 

Energielabel
A+++
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Buitenruimte

 

Ligging
In woonwijk, beschutte ligging
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

 

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

 

Soort garage
Parkeerplaats

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert