Groningen
Hondsruglaan 5, 9722 SB

Woonopp.

262 m2

Perceelopp.

1.484 m2

Toplocatie in Groningen – Zuid!

Aan een prachtige lommerrijke laan in de geliefde Villabuurt van Groningen – Zuid ligt deze uitzonderlijk ruime BUNGALOW op een heerlijk ruim en besloten perceel van 1484 m2. Bij binnenkomst in de Hondsruglaan valt de verhoogde ligging van dit huis direct op, daarmee doet het recht aan zijn ligging op de “Hondsrug”.

De bungalow is oorspronkelijk gebouwd in 1961 en is door de jaren heen met zorg onderhouden en aanzienlijk vergroot, hiermee komt het woonoppervlak ook uit op ruim 262 m2! Door de centrale ligging is het huis op steenworp afstand van het dorpse Haren gelegen en het bruisende stadscentrum van Groningen. Op loop- en fietsafstand zijn uitstekende scholen, het winkelcentrum van Helpman en Haren, diverse sportvoorzieningen en gezellige restaurantjes.

De bungalow is voor de omgeving gelegen op een extra groot perceel, deze is volwassen qua begroeiing en biedt aan de bewoners optimale privacy en een prettige zonnestand. Achterop het perceel is een 3 dubbele garage – berging met elektrische deuren. Ook de oprit is voorzien van een elektrische poort zodat uw privacy optimaal is.

Bij binnenkomst bemerkt u direct dat niets standaard is aan het ontwerp, de verschillende woon-leefruimten hebben slechts één ding gemeen, ze geven allemaal toegang tot het besloten terras – achtertuin met fraaie vijverpartij.

Indeling:
Middels een bordestrap bereikt u de entree – hal met garderobe, gastentoilet en toegang naar de ondergelegen kelder. De living is ruim 94 m2 een is door de vele, grote ramen heerlijk licht en door de hoge plafonds bovenal ruimtelijk. Er zijn verschillende deuren naar het terras en de living is opgedeeld in een gezellige eetkamer die door een haard wordt gescheiden van de zitkamer. Aan de tuinzijde is een bijzondere ruimte met bar waar het bij feestjes of bezoek ongetwijfeld tot in de late uurtjes gezellig zal zijn.

De aangebouwde vleugel aan de zuid – zijde van het huis biedt ruimte aan een slaapkamer, badkamer met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Vervolgens is er nog een zeer ruime werk – studeerkamer die een prachtig zicht biedt op de tuin. Ook deze ruimte beschikt over deuren naar het terras.

De vleugel aan de noordkant is eveneens riant van opzet met een geweldig grote slaapkamer van 44 m2 met aparte serrekamer. Indien gewenst kan deze kamer ook uitstekend worden opgesplitst in meerdere (slaap-)kamers. Badkamer met douche, toilet, ligbad en dubbele wastafels. Aan deze kant van de Bungalow is ook een bijkeuken – wasruimte.

Van de hal is de kelder te bereiken, deze bestaat uit twee ruimten waarvan de eerste perfect als provisie – wijnkamer kan worden gebruikt en de tweede ruimte is het technische hart van het huis met hierin de cv – combi.

Buiten:
De bungalow is gelegen op een bijzonder groot maar ook zeker op een geaccidenteerd perceel, dit is zichtbaar aan de voorzijde door de hoge ligging maar wordt in de achtertuin duidelijk door de verhoogde gedeeltes in de tuin. De grote vijver met vlonderplateau maakt dat de tuin een geheel eigen karkater heeft. Uiteraard zijn er verschillende grote en kleine terrassen aanwezig.

Aan het eind van de lange oprit is de 3 dubbele garage – berging gelegen met voorgelegen plein zodat er eenvoudig kan worden gekeerd.

Kortom een zeer uniek en uitzonderlijk huis op een toplocatie in Zuid – Groningen!

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

 

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

 

Soort woning
Villa
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

 

Woonoppervlakte
262 m2
Overige inpandige ruimte
24 m2
Externe bergruimte
63 m2
Perceeloppervlakte
1.484 m2
Inhoud
1.058 m3

Indeling

 

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Buitenzonwering, mechanische ventilatie, rolluiken, tv kabel, alarminstallatie, rookkanaal

Energie

 

Energielabel
F
Isolatie
Dakisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

 

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

 

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

 

Soort garage
Vrijstaand steen

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert