Haren Gn
Hortuslaan 21, 9751 BE

Vraagprijs

€ 975.000 k.k.

Woonopp.

192 m2

Perceelopp.

750 m2

Rustig wonen direct in het centrum van Haren.

Vanuit dit bijzonder charmante, riet gedekt woonhuis loopt u direct het geweldige centrum van het geliefde Haren binnen. Alle uitstekende voorzieningen heeft u op wandelafstand. De Hortuslaan is een brede lommerrijke laan met mooie huizen en een fijne woonsfeer. Naast de uitstekende ligging van dit leuke huis is ook de diepe en zonnige tuin meer dan de moeite waard. Door doordacht aangelegde terrassen kunt u van de vroege ochtend tot in de late avond genieten van al het moois dat deze zonnige tuin brengt. De tuin aan de voorzijde garandeert optimale privacy, de achtertuin biedt veel plezier om in te vertoeven.

Ook het huis zelf heeft bijzondere en prettige kenmerken. Zo is er een uiterst royale slaapkamer met naastgelegen luxe badkamer op de begane grond gesitueerd. De uitbouw (2002) waarin deze ruimte zich bevindt is uitstekend geïsoleerd en op het dak bevinden zich 20 zonnepanelen. Het gehele huis behoeft niet veel onderhoud en is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas (2021). De stijlvolle rieten kap verkeert in goede staat.
Naast de royale slaapkamer op de begane grond heeft het huis nog vier slaapvertrekken en een 2e badkamer op de verdieping.

De centrale ligging, de verzorgdheid, de sfeer van het jaren 30 huis en de extra grote slaapkamer met eigen badkamer op de begane grond maken dit huis een zeer aantrekkelijk en prettige te bewonen huis.
Op de fiets bent u in circa 15 minuten in Groningen. Zoals gezegd bent u direct in het prettige centrum van Haren. Voor de auto’s zijn er meerdere plekken beschikbaar op eigen terrein. Daarnaast kunnen u of uw gasten uitstekend parkeren in de directe omgeving.
Het huis heeft aan een voorzijde een fietsenstalling en achter in de tuin is een houten berging/tuinhuisje gesitueerd.

Indeling:
Zij entree, hal met toiletruimte en trapopgang. Prachtige en sfeervolle woonkamer met veel ramen en prettige lichtinval. De woonkamer heeft meerdere knusse zithoeken en de eettafel staat voor de openslaande deuren naar de tuin. Er is een sfeer verhogende (gas)haard aanwezig.
In de voormalige garage is een royale bijkeuken gesitueerd met ruimte voor de wasmachine, droger, de CV-combiketel en een extra keukenblok.
Er is een mooie droge kelder voor wijnopslag of anderszins. In de uitbouw bevindt zich een moderne lichte keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Er is veel kastruimte en een natuurstenen aanrechtblad.
In het verlengde van de keuken bereikt u de zeer royale slaapkamer op de begane grond. Deze prettige en rustig gesitueerde ruimte heeft een eigen luxe naastgelegen badkamer welke is voorzien van toilet, douche, royaal ligbad met whirlpool en wastafelmeubel.

Via de gang bereikt u de 1e etage. Hier bevinden zich rondom de overloop drie slaapkamers en een 2e badkamer. De slaapkamers hebben allen iets leuks: mooi uitzicht, leuke lichtinval en kastruimte. De licht betegelde badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafelmeubel. Een vaste trap leidt naar een gezellige zolderkamer. Het ideale vertrek voor een opgroeiend kind dat zich graag op eigen domein terug wil trekken.

Bijzonderheden:
- Heerlijke, zonnige en volop privacy biedende tuin;
- Voor- en achtertuin;
- Sfeervol en charmant riet gedekt vrijstaand woonhuis;
- Ideale ligging tegen het centrum van Haren;
- Kunststof kozijnen (2021)met HR++ glas;
- Spouwmuur isolatie en volledige geïsoleerde uitbouw;
- 20 Zonnepanelen;
- Luxe keuken en royale bijkeuken;
- Waterontharder in de droge kelder.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

 

Vraagprijs
€ 975.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

 

Soort woning
Herenhuis
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1932
Soort dak
Zadeldak bedekt met riet

Oppervlakten en inhoud

 

Woonoppervlakte
192 m2
Overige inpandige ruimte
8 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
2 m2
Perceeloppervlakte
750 m2
Inhoud
782 m3

Indeling

 

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal woonlagen
4

Energie

 

Energielabel
C
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

 

Ligging
In centrum
Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

 

Soort garage
Geen garage

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert