Groningen
Lijnbaanstraat 2a, 9711 RV

Vraagprijs

€ 735.000 k.k.

Woonopp.

206 m2

Uniek gelegen appartement!

Op een zeer markante woonlocatie aan de Lijnbaanstraat/Oosterkade gelegen appartement met een meer dan fantastisch uitzicht over het water van de diepenring en de voorgelegen Oosterhaven. Het is een levendige locatie, door de aanwezige boten in de haven en de verschillende gezellige horecagelegenheden die feitelijk “om de hoek” zijn gelegen. Hiermee is er op ieder moment van de dag wel gezelligheid en avontuur aanwezig, waarbij je kunt kiezen of je hier wel of niet onderdeel van wilt zijn!

Door de geweldige ligging is ook het bruisende stadscentrum van Groningen binnen enkele wandelminuten bereikbaar. Even lunchen of boodschappen doen is derhalve perfect te doen vanaf deze plek net even uit de luwte van alle stadse hectiek. Ook de uitvalswegen zijn goed te bereiken; met de auto ben je met vijf minuten op de ringweg van Groningen. Ook de Stadsschouwburg, de Oosterpoort en het UMCG zijn op loopafstand.

Kortom: rustig en royaal wonen nabij het stadshart van Groningen.

De indeling:
Entree – hal op de begane grond met trapopgang naar de ruime hal. Vanaf de hal middels dubbele deuren met glas in lood bereikt u de sfeervolle living die op de voorzijde van het appartement is gelegen met een heerlijk vrij zicht over het water. Door de hoge plafonds en ramen is zowel het gevoel van ruimte en lichtinval optimaal!

De eetkamer van 26 m2 is direct achter de living gelegen en is een fijne plek om lang te tafelen.

Dat het appartement is geheel eigen gezicht heeft wordt ook duidelijk in de gezellige leefkeuken. De keuken beschikt over vaste originele kasten en een klassieke keuken met een bijzonder fornuis , hardstenen werkblad, inbouwapparatuur en een unieke “ontbijt” plek onder het glazen dak. Vanuit deze ruimte loopt u ook het knusse dakterras op met zicht op het water!

De achter hal biedt toegang tot de slaap-werkkamers en ook naar de tweede entree – hal. Hier is ook de lift aanwezig die ook door de andere 5 appartementen in het gebouw kan worden gebruikt. Op de begane grond is middels een zij – entree de hal te bereiken met een trapopgang en de lift.

De achter hal is mooi ruim met hierin het gasten toilet en bibliotheekruimte. Werkkamer van 15 m2 met vaste kasten, logeer – slaapkamer van 13 m2. De master bedroom van 18 m2 heeft ook vaste kasten en geeft direct toegang tot een eigen badkamer met ligbad, douche en wastafel. De tweede (gasten-)badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet.

Bij het appartement behoort een grote berging die onder het gebouw is gelegen, deze is zowel per trap als met de lift te bereiken.

Dit kleinschalige appartementencomplex is gerealiseerd in een oude glasfabriek met directeurswoning en beschikt in totaal over 2 appartementen, 4 studio’s en een kantoorruimte. Het tweede appartement komt zeer binnenkort te koop en daarmee wordt de combinatie zeer geschikt voor diverse woonvormen.

Het is daarmee een uniek geheel geworden waarbij het onderhoud altijd met veel zorg en aandacht is gedaan. Het appartement heeft een energielabel A.

Wij geven u graag een uitgebreide rondleiding zodat u de uniek en sfeer maximaal kunt ervaren.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

 

Vraagprijs
€ 735.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

 

Soort appartement
Bovenwoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1915
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met pannen, bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

 

Woonoppervlakte
206 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
14 m2
Externe bergruimte
31 m2
Inhoud
703 m3

Indeling

 

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
1e woonlaag
Voorzieningen
Tv kabel, lift

Energie

 

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

 

Ligging
Aan water, aan rustige weg, in centrum, vrij uitzicht
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

 

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

 

Soort garage
Geen garage

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert