Assen
Marsdijk 5, 9403 TT

Vraagprijs

€ 3.500.000 k.k.

Woonopp.

1.000 m2

Perceelopp.

24.629 m2

Ongekende klasse en grandeur!

Zelden verkopen wij een woonboerderij waar zo zorgvuldig en met precisie is verbouwd. Door de jaren heen is hier een woonboerderij gerealiseerd die zijn gelijke niet kent. De parkachtige setting garandeert u volledige privacy. Volstrekt uniek is het wonderschone binnenzwembad met daarbij de wellness. Onderdeel van deze wellness is een fijne sauna en een afgescheiden badkamer met stoomdouche, wastafelmeubel en toilet. Het uiterst royale gastenverblijf maakt dit deel van de woonboerderij tot een genot om in te verblijven. Eveneens bevindt zich in dit gedeelte van de woonboerderij de technische ruimte en een prachtig kantoor. Dit kantoor kijkt weids uit over de eigen tuin. Deze zijde van de woonboerderij heeft een inpandige garage en kelderruimte.

Het monumentale deel van deze volstrekt unieke woonboerderij wordt met het zojuist beschreven gedeelte verbonden door een heerlijke woonkeuken. Deze woonkeuken is een plaatje! Diverse luxe inbouwapparatuur, hoge stijlvolle plafonds, openslaande deuren naar de intieme patio en ook naar de tuin, stijlvolle verlichting en fijne lichtinval karakteriseren de woonkeuken. Via de woonkeuken bereikt u de sfeervolle woonafdeling. Intieme ruimtes zoals de living en de eetkamer worden afgewisseld met bijzondere en uitzonderlijke vertrekken zoals de eigen royale bioscoop en de sfeervolle slaapkamers op de verdieping.

De begane grond heeft een volledige woonplattegrond. Er is een charmante en gezellige slaapkamer met grote luxe eigen badkamer, walk in closet en naastgelegen study-/kinderkamer. De etage herbergt meerdere speelse slaapvertrekken en een royaal gastenverblijf. Er zijn op de verdieping twee badkamers met wastafelmeubels en inloopdouches. Tevens zijn er twee separate toiletten. De reeds genoemde bioscoop is een plezier om tot in de late uurtjes in te vertoeven.

Niet alleen de woonboerderij en de parkachtige tuin zijn uniek, dit is eveneens te vermelden over de bijgebouwen! Direct bij binnenkomst door de elektrisch bediende statige poort valt uw oog op een stijlvolle en passende in het landschap gebouwde garage/loods. Dit fraai vormgegeven gebouw is het ultieme verblijf voor uw auto-, motor- of wellicht kunstcollectie. Hier kunt u op prachtige wijze genieten van uw verzameling. Deze ruimte kan eenvoudig 50 auto’s bergen! Er bevindt zich in dit gebouw eveneens een grote droge zolder, ruimte voor wijnopslag en een eigen verblijf met keuken en toiletruimte voor mensen die u helpen het geheel te onderhouden. Aan de voorzijde van dit gebouw is er ruimte voor dagelijkse autostalling en bergruimte voor tuinapparatuur en fietsen.

De landschappelijk aangelegde tuin is een omlijsting van het geheel. Vijvers, bosschages, fruitbomen, mooi aangelegde borders en gazon wisselen elkaar af op organische wijze. Het voelt uiterst plezierig om lekker te wandelen en te ontspannen op deze fijne woonplek.
Ofschoon volledige privacy is gegarandeerd op deze locatie, bent u toch niet verstoken van de wereld. In enkele minuten fietst u naar het gezellige centrum van Assen. Ook de A28 bevindt zich op enkele autominuten. Groningen is snel en eenvoudig met de trein, bus en auto te bereiken.
Daar een opsomming van alles dat deze fantastische woonboerderij biedt toch te beperkt zal blijven raden wij u van harte aan om deze unieke wijze van wonen te komen ervaren.

Voor een sfeerimpressie kunt u de gemaakte video bekijken. Voor een goed beeld van de ruimte en indeling verwijzen wij u naar de bijgeleverde plattegronden.

In de totale opgave van het woonoppervlak, de externe berging en de inhoud is het bijgebouw meegenomen.
Het gebruiksoppervlak van het bijgebouw bedraagt 23 m2, de externe berging bedraagt 1200 m2 en de inhoud bedraagt 6355 m3.

Bijzonderheden:
- Unieke, deels monumentale woonboerderij;
- Volstrekte privacy op eigen terrein;
- Schitterende en onder architectuur gebouwde garage/bijgebouw voor auto’s, motoren of
anderszins;
- Complete en luxe inpandige wellness met royaal binnenzwembad;
- In het hoofdhuis bevinden zich vier unieke badkamers en vijf toiletten;
- Uitermate charmant;
- Royaal maar nergens te groot;
- Parkachtige, landschappelijk ingerichte tuin;
- In enkele minuten in het gezellige centrum van Assen;
- Groningen snel en eenvoudig bereikbaar met auto, bus en trein;
- 116 zonnepanelen op het bijgebouw;
- Warmte/koude luchtinstallatie Mitsubishi 2009, vloerverwarming en radiatoren,
Remeha Quinta Ace (2024),
Wamtepompboiler Atlanta (2024),
Houthaard, houtkachel en gashaard (kachel).

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

 

Vraagprijs
€ 3.500.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

 

Soort woning
Woonboerderij
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1870
Bijzonderheden
Monument
Soort dak
Zadeldak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

 

Woonoppervlakte
1.000 m2
Overige inpandige ruimte
88 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
37 m2
Externe bergruimte
1.297 m2
Perceeloppervlakte
24.629 m2
Inhoud
10.675 m3

Indeling

 

Aantal kamers
9 kamers (4 slaapkamers)
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Zwembad, sauna

Buitenruimte

 

Ligging
Vrij uitzicht, beschutte ligging
Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

 

Soort garage
Vrijstaand hout
Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert