Yde
Molenweg 22, 9494 RH

Vraagprijs

€ 745.000 k.k.

Woonopp.

261 m2

Perceelopp.

807 m2

Op een fijne, groene woonplek in de kom van het gezellige Yde staat dit geheel gemoderniseerde gezinshuis op een prachtig en goed besloten perceel. Het huis heeft een zeer riante woonplattegrond en is bovendien levensloop bestendig door de aanwezigheid van een ruime slaapkamer – badkamer op de begane grond.

Het authentieke brinkdorp Yde is landelijk gelegen in de nabijheid van de grote dorpen Eelde – Paterswolde en Haren, ook de stad Groningen en Assen zijn eenvoudig en snel te bereiken doordat de uitvalswegen in de directe nabijheid aanwezig zijn. De omgeving biedt volop mogelijkheden voor wandelen – fietsen en dat allemaal onder de “rook” van de bruisende stad Groningen. Yde heeft een basisschool die is gevestigd in een multifunctioneel centrum met daarin ook een sportzaal en dorpshuis. Het dorp heeft een actief verenigingsleven en er zijn diverse sportverenigingen.

Kortom heerlijk ruim wonen in een perfect gemoderniseerd en verduurzaamd (label A+) huis in een gezellig Drents brinkdorp!

Indeling begane grond:
Entree – hal met garderobe, trapopgang, toilet en fraaie zwarte stalen taatsdeuren naar de living met open keuken. De living met keuken is gezamenlijk 94 m2! Door de vele lage ramen en deuren naar het terras op de achterzijde is de woonkamer licht en biedt door de omvang veel indelingsmogelijkheden en is voorzien van een keramische parketvloer en houtkachel.

De moderne keuken heeft een zeer groot kook – spoeleiland en een wand met alle inbouwapparatuur. Een fijne plek om zowel de dag te beginnen als bij het koken even de dag door te nemen. Aansluitend is een bijkeuken met hierin de witgoed aansluitingen en berg/provisieruimte.
Achter hal die toegang geeft tot de slaapkamer van 14 m2 met eigen badkamer die is voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Tevens is een walk in closet vanuit de slaapkamer te bereiken.

Het huis beschikt over een inpandige verwarmde garage van 26 m2 die vanuit de entree/hal ook binnen door te bereiken is. Wat het huis uniek maakt is de aanwezigheid van een “oude” bankkluis. In het verre verleden is het namelijk als bankgebouw in gebruik geweest en slechts de kluis doet je hier nog aan herinneren.

Verdieping:
Overloop met aansluitend 4 heerlijk ruime kamers van 19, 16, 14 en 19 m2. De slaapkamers hebben allemaal hun eigen sfeer en karakter en zijn door de aanwezige dakkapellen en ramen ook licht. Op deze verdieping is ook een badkamer met douche, wastafel en toilet.

De tuin is op de achterzijde goed besloten en biedt ruimte aan een groot terras en verschillende hoekjes om fijn te vertoeven tot in de late uurtjes. Op de voorzijde is meer een gazon en uiteraard een oprit die plek biedt aan meerdere auto’s.

Dit geweldige gezinshuis is de afgelopen jaren zowel binnen als buiten met veel zorg en aandacht gemoderniseerd en verduurzaamd, hiermee is het absoluut instap klaar. Het huis is gasloos en beschikt over airco op de begane grond en de verdieping. Gezien de verschillende ruimten is de combinatie van wonen – werken vanuit huis hier ook zeer goed mogelijk.

Wij geven u graag een uitgebreide rondleiding zodat u de ruimte en plek kunt proeven!

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

 

Vraagprijs
€ 745.000 kosten koper
Status
Recent verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

 

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met pannen, bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

 

Woonoppervlakte
261 m2
Overige inpandige ruimte
31 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
2 m2
Perceeloppervlakte
807 m2
Inhoud
1.089 m3

Indeling

 

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tv kabel, rookkanaal

Energie

 

Energielabel
A+
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Buitenruimte

 

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

 

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

 

Soort garage
Inpandig

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert