Sappemeer
Noorderstraat 315, 9611 AH

Woonopp.

684 m2

Perceelopp.

3.375 m2

Fenomenaal en riant voormalig schoolgebouw te koop aangeboden! Vanaf de Noorderstraat draaien we het historische Lindenlaantje op, een prachtige sfeer met aan weerszijden de geknotte lindenbomen die de sfeer bepalen. Deze oprit leidt tot een meer dan verrassende binnenplaats tussen de omliggende bebouwing. Een grote kavel (3.375 vierkante meter) dat is ingericht met groen, diverse terrassen, bijgebouwen, het zwembad en natuurlijk bovenal het imposante hoofdgebouw. Wat een uitstraling en wat een beleving van ruimte.

De huidige eigenaars kochten het in 2011 en zijn toen een rigoureuze verbouwing aangegaan om het te maken tot wat het nu is. Ze wonen er met bijzonder veel plezier met hun gezin en gebruiken het huis bovendien als gezinshuis voor opvang van jongeren die dat nodig hebben. Bovendien is er een fantastische ruimte voor B&B en een eigen café. En wat leent zich dit geheel goed voor die uiteenlopende functies. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging waardoor dit unieke object te koop wordt aangeboden.

Bij de verbouwing heeft duurzaamheid vanzelfsprekend een prominente rol gespeeld. Volledig voorzien van isolatie, een traditionele gasgestookte ketel in combinatie met een houtgestookte ketel, een gasboiler voor warm water maar ook zogenaamde heatpipes om zonne-energie te gebruiken voor verwarming, warm water en zwembadverwarming. Het resultaat? Energielabel B en dat is voor een pand van dit formaat en leeftijd toch prachtig!

Natuurlijk valt er veel te zeggen over de indeling en de mogelijkheden. Graag verwijzen wij u in dit kader naar de bijgevoegde plattegronden die met zorg zijn opgemaakt om u de juiste indruk te kunnen geven. U kunt het daarop zien; wat een mogelijkheden. De begane grond is logisch ingedeeld waarbij het oorspronkelijke gebruik als schoolgebouw hier en daar nog voelbaar is. En boven maar liefst elf slaapkamers om nog maar iets te noemen. Bij ieder gebouw dat te koop wordt aangeboden is het noodzaak om er doorheen te lopen en te voelen. Hier is dat extra het geval, wij laten het met alle plezier aan u zien.

Neemt u vooral contact met ons op bij serieuze belangstelling. Heeft u vragen? Ook die beantwoorden we graag, wij hopen u binnenkort te zien in Sappemeer!

Lees meer...
Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert