Groningen
Snip 120, 9728 XR

Woonopp.

219 m2

Perceelopp.

321 m2

Ruime twee-onder-een-kapwoning met zonnige achtertuin op het zuidwesten gelegen in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk Piccardthof.

Het huis is in 2002 gebouwd met de stijlelementen kenmerkend voor de jaren ’30. De ronde voordeur, erker, grote overstekken, openslaande deuren naar de achtertuin en zelfs de kleur baksteen straalt de jaren ’30 uit. En toch zeer comfortabel wonen in een volledig geïsoleerd gezinshuis van 219 m² met energielabel A+ geldig tot en met 06-05-2034. Op het dak liggen 17 zonnepanelen en het huis wordt verwarmd met een warmtepomp uit 2023. De hybride cv-ketel uit 2016 zorgt voor warm water en ondersteunt de warmtepomp bij zeer lage temperaturen.

Achter de voordeur komt u binnen in een ruime hal met meterkast, wc met fontein en trapkast. De ruime woonkamer heeft aan de voorzijde een erker en aan de achterzijde een houtkachel en openslaande deuren naar de achtertuin. Vanuit de woonkamer loopt u de woonkeuken in met ruimte voor een eethoek en de doorgang naar de bijkeuken met deur naar buiten en deur naar het kantoor.

Op de eerste etage zijn er vier ruim bemeten slaapkamers gelegen. Een royale slaapkamer aan de voorzijde, een slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde, een slaapkamer met hoge nok en dakramen aan de achterzijde en een slaapkamer met slaap/speelvide aan de zijkant. Ook vindt u op deze etage een moderne badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel, een separaat toilet en een technische ruimte voorzien van wasmachine- en drogeropstelling en cv-opstelling met boiler.

Op de tweede etage is er een ruime overloop met dakraam en een zeer ruime vijfde slaapkamer met zowel aan de voorzijde als de achterzijde een dakkapel. Deze etage biedt de mogelijkheid om een zesde slaapkamer en een extra badkamer te creëren.

Dit huis is op een steenworp afstand gelegen van recreatiegebieden De Hoornse Plas en het Paterswoldsemeer en van het beschermde natuurgebied De Onlanden. Tevens ligt het op fietsafstand van de oude binnenstad van Groningen. Basisscholen, winkels en openbaar vervoer zijn in de directe nabijheid gelegen evenals uitvalswegen in de richting A28 en A7.

Enthousiast geworden en wilt u meer weten? Wij laten u dit ruime familiehuis graag zien tijdens een uitgebreide bezichtiging!

Lees meer...

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert