Muntendam
Tussenklappen Oostzijde 3, 9649 ED

Woonopp.

306 m2

Perceelopp.

18.445 m2

Bijzonder en uniek aanbod aan de rand van Muntendam! Op ruim 14000 m² grond vindt u hier een robuust en groot woonhuis (meer dan 300m² woonoppervlak) met daarbij nog diverse bijgebouwen/ schuren/ stallen en paardenbak.
De bestemming is 'maatschappelijk' dus we nodigen graag ondernemers uit om te kijken of het aanbod zou passen bij hun plannen en wensen! Het is voorheen in gebruik geweest als zorgboerderij.

Indeling:
Entree van het terrein via een poort aan de voorzijde, parkeerterrein, aan de rechterzijde een karaktervolle oude schuur met mogelijkheden en een oppervlakte van circa 100m² (met daarbij nog een verdieping).

Robuust woonhuis met een prachtige veranda in L-vorm aan de voorzijde. Entree, hal, meterkast, gang, grote woonkamer met open keuken (totaal circa 78m²) en voorzien van houtkachel. Twee grote slaapkamers op de begane grond resp. circa 21 en 25m². De grootste slaapkamer beschikt daarbij ook nog over een grote inloopkast van 7m². Bij de slaapkamers de tweede hal met toilet en complete badkamer. Toegang naar de kelder. De kelder is gebouwd met ruime stahoogte en verdeeld in drie compartimenten met cv-ketelopstelling, wasruimte en bergruimte. Totale kelderruimte circa 68 (!) m².

Eerste verdieping: ruime en lichte overloop, drie slaapkamers resp. circa 14, 23 en een hele grote van 39m². Op op eerste verdieping is er de mogelijkheid om een extra badkamer te realiseren waarvoor de aansluitingen er al liggen.

Rondom het huis een tuin met vijver, siertuin, gazon etc. Achter het huis aangebouwd een grote schuur/garage/ werkplaats van circa 118m². Daarachter gelegen een bijgebouw uit 2015, de 'kantine' van circa 45m² met toilet, eigen cv, keuken, houtkachel en openslaande deuren.

Achterop het perceel een loods/schuur met paardenstallen, werkplaats en kapschuur.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1960, uitbreiding en verbouw vanaf 1989;
- groot perceel met diverse bijgebouwen met nog mogelijkheden;
- er is zowel een inpandige schuur als een aangebouwde schuur, de op zichzelf staande schuur beschikt over diverse aansluitingen en biedt mogelijkheden zoals B&B, mantelzorgwoning etc. hiervoor kan de “kantine” eventueel ook geschikt zijn.
- nog net binnen de bebouwde kom, aan de rand van het dorp, niet direct aan de weg gelegen. Landelijk uitzicht diverse zijden met goede openbaar vervoer verbindingen en vlakbij A7 en N33 dicht bij de stad Groningen gelegen;
- bij de paardenstallen is een zadelkamer aanwezig, en paddock met inloopstal;
- huidige bestemming 'maatschappelijk' wat mogelijkheden biedt aan zorgondernemers/ instellingen; woonbestemming in overleg met gemeente;
- mogelijkheid om eventueel naastgelegen kavel/ weidegrond extra aan te kopen!

Lees meer...

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert