Haren Gn
Viaductweg 37, 9751 HP

Vraagprijs

€ 769.000 k.k.

Woonopp.

175 m2

Perceelopp.

975 m2

Verscholen achter de bomen en het groen ligt dit uiterst charmante vrijstaande huis uit de jaren '30 van de vorige eeuw. De Viaductweg 37 in Haren is gelegen op een magnifieke plek aan een rustige weg op een ruim perceel van 975 m2. De tuin rondom biedt veel privacy en omringt u door diverse bomen, waaronder een walnotenboom, en veel groen.

Aan de linkerzijde biedt de oprit parkeerruimte aan een auto. Tevens is aan de linkerzijde van het huis een achterom met fietsenschuur. Ook via de rechterzijde is de achtertuin te bereiken. Het vrijstaande bijgebouw heeft aan de voorzijde een ruime schuur en aan de achterzijde een fraaie tuinkamer voorzien van een gevelkachel en een schuifpui. Deze ruimte heeft altijd dienstgedaan als werkkamer.

Het woonhuis is gebouwd in 1935 en naderhand hebben er diverse uitbreidingen plaatsgevonden. Zo is in diverse fasen de achterzijde fors uitgebouwd op zowel de parterre als de eerste etage. In het originele woonhuis zijn veel sfeerdetails kenmerkend voor de jaren '30 bewaard gebleven. Zo treft u hier onder de ronde voordeur, achter de rode bakstenen een tochtportaal, paneeldeuren, veel originele houten kozijnen, bloembakken en de oude keuken met granito aanrechtblad en kasten.

Achter de voordeur stapt u binnen in het tochtportaal met deur naar de hal. De hal verschaft toegang tot onder meer de voorkamer met erker en zijraam, tussenkamer met zijramen, kelder, toilet en voormalige keuken met doorgang naar de bijkeuken met deur naar de tuin. De tussenkamer komt uit in de later aangebouwde woonruimte welke thans in gebruik is als zitkamer, eetkamer en keuken.

Op de eerste etage is aan de voorzijde een gezellige slaapkamer met vaste kast gelegen en een badkamer met douche, toilet, wastafel, wasmachine-aansluiting en dakraam. Aan de rechterzijde ligt een tweede gezellige slaapkamer met dakkapel en aan de achterzijde ligt de voormalige slaapkamer met doorgang naar de grote slaapkamer met vaste kast en badkamer met ligbad, douche en wastafel.

Op de tweede etage welke te bereiken is via een eenvoudige trap is een grote zolderruimte met diverse dakramen en een gaskachel.

De ligging aan de rustige Viaductweg is idyllisch te noemen. Te midden van groen, op de grens met Haren en Glimmen en toch ook erg centraal gelegen ten opzichte van scholen, supermarkten, winkels, dorpen zoals Haren, Glimmen, Noordlaren en Zuidlaren maar ook met een gemakkelijke bereikbaarheid naar steden als Groningen en Assen via de A28.

Goed om te weten is dat de notariskeuze aan verkoper is. In de koopovereenkomst worden de niet-zelfbewoningsclausule, ouderdomsclausule en asbestclausule opgenomen samen met een voorbehoud toestemming kantonrechter. De oplevering zal in nader overleg plaatsvinden.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

 

Vraagprijs
€ 769.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

 

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

 

Woonoppervlakte
175 m2
Overige inpandige ruimte
22 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
15 m2
Perceeloppervlakte
975 m2
Inhoud
724 m3

Indeling

 

Aantal kamers
7 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Dakraam

Energie

 

Energielabel
G
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
Geiser eigendom

Buitenruimte

 

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

 

Schuur/berging
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

 

Soort garage
Geen garage

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert