Nieuw Scheemda
Zijldieppad 4A, 9943 PK

Vraagprijs

€ 839.000 k.k.

Woonopp.

280 m2

Perceelopp.

734 m2

Het allermooiste schilderij is uw uitzicht!

Dit nieuwe landhuis biedt aan de voorzijde vrij uitzicht over het landelijk gebied tussen Blauwestad en Groningen. Aan de achterzijde ligt bos. Deze levensloopbestendig gebouwde woning is gesitueerd op een perceel van ruim 734 m2. Daarnaast huurt de huidige eigenaar een perceeltje van de gemeente waardoor het geheel circa 900 m2 bedraagt. Het riante huis heeft een woonoppervlak van 279 m2, een inhoud van 1471 m3 en is zeer geschikt als praktijkruimte en /of voor dubbele bewoning. De afstand tot de A7, tot basisvoorzieningen en het nieuwe Ommelander Ziekenhuis is circa 4 km. Vóór de woning ligt het Termunterzijldiep, onderdeel van een recreatieve vaarroute, die onder meer voert naar de circa 15 km verderop gelegen Waddenzee.

Op de begane grond van deze bijzondere woning verbindt een centrale vestibule de royale L-vormige woonkamer met een ruim bemeten slaap- en badkamer. Eronder is een wijnkelder gesitueerd. Annex aan de open keuken met voorzieningen ten behoeve van een kookeiland, is een bijkeuken met een praktische voorraadkast, een opstelplek voor een aanrecht alsmede een verhoogd plateau ten behoeve van een wasmachine en een droger. Naast de vestibule met aparte garderoberuimte leidt een fraaie trap naar een grote open ruimte op de 1e verdieping, welke als studio kan worden gebruikt. Ook zijn daar 3 ruime slaapkamers, een badkamer en een technische ruimte gesitueerd. Hierboven is een grote open zolderruimte. Aan de zuid- en westkant zijn veranda’s waaronder het op zomerse dagen goed toeven is.
De wanden en plafonds van deze nog niet in gebruik genomen woning zijn afgewerkt met glad wit stucwerk en ruim voorzien van wandcontactdozen. De in alle verblijfsruimtes aanwezige databekabeling kan worden aangesloten op de reeds aangebrachte aansluiting van ‘Glasnet’. Op basis van persoonlijke voorkeuren kunnen de keuken en de sanitaire ruimtes nader worden ingericht.

Aan de woning is een zeer ruime stallingsruimte gebouwd. Die heeft aan de voorzijde een brede op afstand bedienbare garagedeur en aan de zijkanten vier brede loopdeuren. Er is voorzien in aansluitmogelijkheden voor het opladen van elektrische voertuigen. Boven is een ruime zolder. Via een opening in de betonnen verdiepingsvloer kunnen ook grotere elementen gemakkelijk naar boven worden gebracht. De aanwezigheid van vloerverwarming, van warm- en koud stromend water en van riolering maakt deze aanbouw ook geschikt voor bewoning.
De woning is zeer goed geïsoleerd, is voorzien van een hoogwaardige warmtepomp en een bijzonder ruim bemeten vloerverwarmingssysteem wat leidt tot een energieklasse label A++.

Bijzonderheden:
- Bijzonder prettig vrijstaand woonhuis;
- Uitstekend gebouwd;
- Prachtige locatie met weids uitzicht;
- Bijzonder royaal en goed geïsoleerd bijgebouw met mogelijkheden (A++);
- Levensloopbestendig;
- Nog naar eigen smaak in te richten sanitaire voorzieningen, keuken en vloerafwerking.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

 

Vraagprijs
€ 839.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

 

Soort woning
Villa
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2024
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

 

Woonoppervlakte
280 m2
Overige inpandige ruimte
138 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
14 m2
Perceeloppervlakte
734 m2
Inhoud
1.471 m3

Indeling

 

Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Aantal woonlagen
4

Energie

 

Energielabel
A++

Buitenruimte

 

Ligging
Aan bosrand, vrij uitzicht, aan vaarwater, in bosrijke omgeving
Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

 

Soort garage
Inpandig

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert